Exista un stil de dans fermecator care te cucereste la Loga Dance School!

Daca il lasi prea aproape de tine te vrajeste pe o viata, iar daca alegi sa il admiri de la oarecare distanta, te molipsesti de un sentiment fantastic. Toate aceastea pot sa devina o parte a vietii tale cu Loga Dance School. Lasa -ne doar, sa te introducem in universul magic al dansului!

Exista un loc, unde poti fi ceea ce ai vrut intotdeauna sa fii; unde nu este important cine esti si de unde ai venit, pentru ca doar muzica si dansul conteaza!

Aici la Loga Dance School iti gasesti noi prieteni, alaturi de care, prin dans, traiesti un sentiment sublim si inaltator. Aici totul danseaza si viata pulseaza in ritm de dans.

..dansul te invata sa zambesti, sa fii o fiinta vie, autentica si spontana..

..dansul te ajuta sa-ti pui in evidenta valaorea, sa arati cine esti cu adevarat..

..dansul iti da sansa sa cunosti un “partener”, care te binedispune, si te face sa te simti bine..

Atunci cand dansezi inima si sufletul se elibereaza. Dansul devine o sursa a fericirii, un remediu miraculos care alunga norii de pe fruntea ta, un mijloc de exprimare a dorintelor si personalitatii tale. Dansul te reprezinta in tot ceea ce tu insuti esti.

Loga Dance School este o scoala de dans infiintata in Satu Mare in 2007, cu specializare in dansurile standard si latino. De la infiintarea sa si pana acum, peste 1.000 de persoane (copii, juniori si seniori) au luat contact cu aceasta forma de arta reusind sa indrageasca dansul.

Loga Dance School organizeaza cursuri specializate cu cei mai buni maestri de dans care va initiaza si va indruma primii pasi in aceasta arta. Orele sunt tinute doar de maestrii de dans certificati si sunt traduse in limba romana.

 

Valorile Loga Dance School:

  • Loialitate fata de sportivi, interesele clientilor nostri fiind puse intotdeauna pe primul loc,
  • Preocuparea minutioasa pentru fiecare persoana in parte, indiferent de nivelul de specializare la care se afla,
  • Oferirea unor servicii de calitate care sa aduca valoare adaugata activitatii sportivilor,
  • Strategia dinamica si flexibila prin care se urmareste o imbunatatire continua a calitatii tuturor serviciilor oferite.
  • Orientarea pozitiv constructiva care caracterizeaza toate demersurile acestei scoli.

Prin toate aceste eforturi urmarim sa construim relatii de lunga durata, bazate pe loialitate, incredere si respect intre Loga Dance School si sportivi!

Va asteptam cu placere sa dansam impreuna!

 

Adresa: Str. Martirilor Deportati Nr. 30 – Satu Mare (fosta tipografie)

Telefon: + 40 722 53 83 17

Email: office@logadance.ro

Website: www.logadance.ro