Despre salsa cred ca se pot spune multe. Cu siguranta pentru orice dansator  a existat o clipa in care salsa a reprezentat totul, de la prima raza a dimineti pana la soapta suava de noapte buna. E aroma imbatatoare a muzicii, e secunda magica a unei clave, e tresarirea dulce in care te pierzi in sunetul muzicii si regasirea de sine, invaluit in emotia de lumini si umbre.

Salsa inseamna armonie, pasiune, arta, cunoastere, simtamant si daruire.

In cateva clipe filmul s-a rupt si am ratacit ceva vreme in labirintul dezamagirilor  in cautarea unui nou orizont. A fost totusi un om care a crezut in adevar si speranta, a crezut in respect si pasiune, a crezut in daruire si arta. Visul lui de salsa cred ca s-a implinit. Lui ii dedic acest site. Lui Justin Radu.

Deasemenea dedic acest site Simonei si lui Valentin pentru performantele la care au ajuns in dans si de care am fost toti mandri, lui Enzo care a vazut in Romania un inceput de drum si a venit aici ca sa predea si tuturor celor a caror inima bate in ritm de salsa.

SalsaMagia.ro sprijina comunitatea salsa din Romania cu mediatizarea celor mai importante evenimente si ofera tuturor scolilor de dans, posibilitatea, in mod graturit,  de a-si face cunoscuta adresa si programul cursurilor.