„Noaptea Fotbalului”

Dupa competitii indelung disputate de fussball si ping pong, mers pe bicileta si twitter, desi oboseala pentru multi dintre cei de la carnaval si-a spus cavantul, petrecerea a continuat la cote maxime. Au aparut pe ici pe colo chiar regletul ca in scurt timp toata aceasta nebunie deosebita se va termina, dar se va temina fulminant cu decernarea marelui premiu “O saptamana la Rio de Janerio”. Premiul consta intr-un sejur la Rio, cu toate costurile incluse, avion si cazare la hotel de 4 stele.

Dupa minute bune de ras zgomotos si aplauze furtunoase pentru Doru Octavian Dumitru, petrecerea a continuat cateva ore cand toti participantii au resimtit fiorul tragerii sa sorti. Din cei 49 de concurenti aliniati la linia de start au ajuns doar 47. Unul dintre cei doi, Marian, s-a pierdut pe drum din cauza Internetului care l-a rapit cateva minute in plus iar ce-a de-a doua persoana, o domnnisoara, din cauza faptului ca a acordat primul ajutor unui participant. In fata ei ne-am scos toti palaria pentru respectul pe care l-a avut si a lasat deoparte interesul personal in fata nevoii aproapelui nostru.

Tragerea la sorti i-a dus fata in fata la baraj pe  Stefania Gabriela Nicolae si Bojica Virgil Marian iar in cele din urma la extragerea finala dintre cei doi sortii au decis ca  marele premiu sa-i fie decernat Stefaniei Gabriela Nicolae.

Feicitari si distractie placuta la Rio de Janeiro!