Ziua 1

 

Salsa for You s-a imbracat cu baloane, ghillande, serpentine si si-a asteptat participantii cu masti si coifuri de carnaval. Incsrierile au inceput la ora 22.00 si fiecare participant a primit cate un talon de concurs care trebuie validat la fiecare ora. Petrecerea a fost deschisa de Justin Radu. Prezentarea animatoarelor a facut deliciul publicului urmand ca apoi formatia Timba sa incinga teribil atmosfera cu ritmuri latino-americane:

  1. Mas che nada
  2. Sou feliz
  3. Doar tu
  4. Cik cik boom
  5. Joao Bosco
  6. La pariziana

In aplauze prelungite a fost cerut un bis iar cei de la Timba ne-au incantat cu Iarba, Sing it back, Lady si Play that funky music.

A urmat Concursul Cupa Carnavalului la dans la care sau inscris 4 concurenti si numai 3 concurente si care a fost jurizat de Dani Otil si Grig Ghiroiu. Pentru cei care nu au fost de fata, pot doar sa-si inchipuie atmosfera, emotiile, trairile participantilor  din fotografiile atasate. Pana la deciderea castigatorilor Mania Latina a facut un  show deosebit. Surpriza serii a fost facut de Scoald de dans Academia de Baile care a trimis imaginatia celor prezenti direct pe sambodromul de la Rio: o mini parada in costume de carnaval autentice, senzualiate si ritm brazilian.

Printre cei de la carnaval s-a aflat si Catalin Morosanu care a savurat copios clipele petrecute in Salsa For You.