Carnaval latino

Carnaval Latino Salsa For You

Carnavalul latino este cea mai mare petrecere din Bucuresti strangand deopotriva impatimiti ai muzicii latino-americane cat si pe cei ce si-au dorit din tot sufletul sa ajunga la Rio de Janeiro. Ajuns la editia a IX-a, singurul carnaval organizat in Europa de Est este avanpremiera marelui Carnaval de la Rio de Janeiro si reprezinta un maraton de 50 de ore, la capatul carora unul dintre participanti va castiga premiul cel mare: o excursie de doua locuri la Carnavalul de la Rio de Janeiro.

Inceput cu mult timp in urma, in 1999, dupa o idee a lui Justin Radu, carnavalul de la sfarsitul lunii februarie este poate cea mai asteptata petrecere a anului. Organizat la inceput in dicoteca “Salsa You and Me” si schimbat locatia de-a lungul anilor in “Salsa 2″ si mai apoi, din cauza inchiderii acesteia (cel mai trist moment din cadrul comunitatii salsa), din 2006 in  ”Club Paradisio” care apoi a devenit binecunoscuta discoteca “Salsa for You”. Au atras numerosi sponsori de renume, mass-media a fost in fiecare an cu ochii pe acest eveniment si personalitati mondene si-au petrecut macar cateva ore alaturi de participantii la carnaval.

Programul carnavalului se desfasoara pe durata celor 3 zile dupa cum urmeaza:

Ziua 1: Vineri 25 februarie 2011, denumita si “Noaptea dansului”, debuteaza cu recitalul formatiei Timba, urmata de showrile catorva scoli de dans, culmineaza cu concursul de dans individual.

Ziua 2: Sambata 26 debruarie 2011, “Noaptea pe plaja” va fi tapetata cu concursuri, reprezentatii de dans al scolii Oportunidad Escuela de Salsa, si alte demonstratii ale unor cunoscute scoli de salsa.

Ziua 3: Duminica 27 februarie 2011, “Noaptea fotbalului”. Evenimentele zilei: Workshop de dans pentru copii sustinut de Wilmark, un workshop de autoaparare sustinut de un membru activ al trupelor speciale, un spectacol deosebit sustinut de Doru Octavian Dumitru culminand cu extragerea marelui premiu al concursului “O saptamana la Rio”.

Pe tot parcusul carnavalului se vor derula concursurile de ping-pong, fussball, twitter si  ”pe bicileta pana la Rio”.

 

Producatorul evenimentului este JAR Production. Situl oficial: www.carnavallatino.ro