Crazy Salsa Fest 2013 – part III

Ultima zi a festivalului a beneficiat, pe langa workshopuri, pe o vreme superba, de o mega petrecere la piscina. A fost un fel de mini episod la Step Up, lucru deloc intamplator cu atatia dansatori. Din pacate nu am fofotgrafii de la acest maraton de dans.

Cei care nu au plecat, au putut vedea ca in fiecare an, concursul de Miss Crazy Salsa Fest. Ma asteptam sa fie la pachet cu Mister Crazy Salsa Fest dar se pare ca barbatii fug de acest premiu mai ales dupa ce Varza a castigat anul trecut. Oricum s-au observat cateva probleme in organizarea acestui concurs pe langa fapul ca “a sosi la timp” e o procedura care mai trebuie exersata de multi dintre cei care se urca pe o scena. Cu greu s-au prezentat patru candidate, ultimele 2 hotarandu-se in ultimul moment. Se pare ca lista era mai lunga dar o parte din personajele feminine plecasera deja acasa. Din punctul meu de vedere acest concurs ar fi tebuit sa aiba loc vineri sau sambata cand audienta ar fi fost maxima.
Castigatoarea a fost Ada Andreea Daniela, coronita de Miss ramanand astfel la Salsa Factory. Ca in multe alte dati Salsa Factory este in prim plan atat la prezenta cat si la implicare directa in diverse festivaluri. Felicitari.

Coronita de Mister ii ramane lui Varza pentru inca un an de zile cand poate se prezinta vreun candidat vrednic sa-i ia locul.

La final festivalul a fost unul frumos care a crescut asa cum am mai scris. A avut multe plusuri dar si multe minusuri pe care sper ca organizatorii sa le remedieze anul urmator. Am sa reamintesc doar un singur lucru care a nemultumit pe toata lumea: nu s-a putut lua masa in hotel decat intre anumite ore desi eram peste 500 de oameni cu obiceiuri diferite (pentru unii micul dejun inseamna prinz sau prinzaul inseamna cina) care ar fi putut tine restaurantul mai mereu ocupat.

Pana anul urmator, va doresc o vara fierbinte plina de salsa.
Galerie foto: Show-uri, Party

Leave a reply