Jan
20

DJ Battle

DJ Battle

Un eveniment ca acesta se anuta cu mult timp in urma, se urmaresc concurentii cum se antreneaza, cat de forma sunt si la ce performante au ajuns. S-a trecut peste toate aceste lucruri si confruntarea a aparut aproape peste noapte. Cine este cel mai bun in urma confruntarii? Astep recenziile voastre, nu sunt eu cel care sa jurizez acest lucru. Oricum s-a observat ca muzica a fost mai altfel decat intr-o seara obisnuita, mai incrancenata dar oricum mai dansanta si cred ca au fost multumite toate gusturile.

Seara a avut si doua surprize de proportii: Alejandro ne-a fost alaturi si a interpretat un cantec si ne-a incantat cu acapela pe o melodia de Marc Antony.

A doua surpriza de proportii a fost Luca Molina care a sustinut un moment de flamenco fiind acompaniat de un chitarist profesionist. Momentul a fost impovizatie pura ei nefiind pregatiti cu acest numar de flamenco. S-a vazut ca in sange ii curge flamenco, sincronizarea cu chitara fiind perfecta.

In cele din urma Antena 1 a venit si a facut un reportaj ca o invitatie pentru toti dansatorii de salsa pentru a participa la marea confruntare “Romania Danseaza”. Cativa dansatori printre care si Adrian Popita, cel care a reprezentat Romania la Campinatul Mondial de Salsa s-au inscris pe lista. Le uram suscces.

 

Leave a reply