Inaugurare DekaDance Academy

Irina Baron, Dorin Mocanu fac un nou pas in cariera lor de dansatori deschizand DekaDance Academy. Oferta pe care ne-o propun este foarte larga cupranzand cursuri de incepatori, intermediari si avansaticu u meniu plin de salsa, bachata, rueda zouk, cha cha, merengue dar si tango argentinian.  Le dorim succes!

Petrecerea de inaugurare DekaDance Academy va avea loc pe 1 septembrie la ora 19.30 in incinta facultatii Titu Maiorescu et.3 (Sala de festivitati – 500mp) din Timpuri Noi.

In anuntul de deschidere anuntul exista ceva care m-a facut sa ridic din sprancene, citez: “Aceasta invitatie este destinata exclusiv celor care doresc sa ia parte la cursurile DekaDance Academy si nu in ultimul rand celor apropiati noua! Multumim pentru intelegere! Irina & Dorin”. Sincer sa fiu nu stiu de ce atat de multa exclusivitate. Personal ma incanta faptul ca se mai deschide inca o scoala de dans, competitia e foarte buna, face ca nivelul valoric sa creasca si practic ar trebui toti sa ne bucuram de createrea comunitatii noastre de salsa.