Salsa factory  – Aniversare 4 ani

Impresionant, pasionant, ritmat, atent, organizat, nebunesc… si lista ar putea continua. Aniversarea de 4 ani Salsa Factory a avut din toate acestea.

Acum 4 ani Simona Petric si Vali Stefan au inceput o calatorie frumoasa cu un ascendent exponential prin care si-au confirmat valoarea si maiestria in ale dansului. Au urcat pe multe scene nationale si internationale, nivelul atins fiind rasplatit din plin cu premii si medalii. La mii de kilometrii departare Simona poate privi mandra ca mostenirea lasata in urma si indarjirea cu care au muncit cei de aici, a dus Salsa Factory mai departe pe aceleasi culmi. Mi-au placut oamenii de pe scena pentru ca se vedea in ei placerea de a dansa si faptul ca totul venea din suflet.

Aniversarea din acest an a avut-o invitata pe Magna Gopal unul dintre artistii de top de pe scenele internationale care a fost o incantare si o sursa de inspiratie pentru toata lumea. M-a fascinat naturaletea ei si felul cum s-a bucurat de fiecare clipa alaturi de cei de pe scena cat si de fiecare dans de la petrecere.

Cum se spune ca “omul sfinteste locul”, la aceasta aniversare au venit oameni minuati care au uitat ca sunt la sunt la o anumita scoala. A fost o mare familie care s-a reunit din dragoste pentru salsa si in anumite momente parca am simtit un iz aparte ca acela al petrecerilor de alta data din Salsa 2.

Felicitari Salsa Factory

Galerie foto:
Show – sambata
Party – sambata

Leave a reply