Jun
11

Flashmob

Flashmob

Salsa, soare si multa distractie. O zi reusita in care flashmobul organizat de Elena Barbuta, Octavian Gheorghe si Octavian Micu a adunat in jur de 300 de dansatori care indurand caldura de afara, in cele 4 locatii – Unirii, Lipscani, Cismigiu si Universitate – au reusit sa promoveze salsa dincolo de granitele cluburilor binecunoscute in care dansam si a congreselor si workshopurilor de salsa.

La plecarea din Lipscani spre Cismigiu m-am intalnit langa magazinul victoria, cu o cunostinta. Era oarecum surprinsa sa vada cum un fluviu de oameni veseli curge incet spre Cismigiu si curioasa sa stie ce se intampla. I-am explicat recunoscand ca practic nu stia mai nimic despre salsa si in acel moment mi-am dat seama de un adevar trist: cei care nu cunosc ce sunt salsa, bachata, kizomba… desi ne vad pe strada dansand, nu stiu cati din ei stiu ce se intampla si cu atat mai putin sa recunoasca genul de muzica pe care dansam. Ei reprezinta un procentaj major iar in ciuda faptului ca evenimentele si congresele de salsa sunt din ce in ce mai dese, totusi pragul major ca sa fim cunoscuti, nu a fost depasit. Suntem un cerc inchis…

O participanta la acest flashmob avea un tricou care promova la superlativ ceea ce ne dorim: Salsa sa fie cunoscuta. La urmatorul flashmob ar trebui sa sa purtam toti un astfel de tricou.

Felicitari organizatorilor si tuturor participantilor si sper ca acest tip de eveniment sa fie organizat cat mai des.

Leave a reply