1st Carnaval Salsa Place

Cand am auzit de organizarea unui carnaval in Buzau mi-au fost trezite amintiri frumoase de pe vremea cand Salsa 2 organiza un carnaval in Bucuresti si era cea mai nebuna petrecere din capitala. Am plecat cu emotie spre Buzau asteptand cu nerabdare sa particip la un carnaval in care imi puneam mari sperante.

Trei tiruri modificate care au adapostit vreo 300 de dansatori veniti din toata tara fiecare cu muzica si MC care au facut fata cu brio, doua motociclete de soi, o caleasca cu doi cai negri superbi si o echipa de mariachi au plecat sambata dupa-amiaza dn parcul Crang la o parada prin Buzau.  Ritmurile de salsa au rasunat in intreg orasul si sute de trecatori au aplaudat, au zambit, s-au facut poze si unii chiar s-au alaturat caravanei urcandu-se in tiruri alaturi de dansatori. Caravana a poposit in fata primariei unde s-a dansat sincron pe cateva meodii dintre care amintesc „Ai Se Eu Te Pego”si „El Menaito”. S-a pornit apoi spre parcul Tineretului unde petrecerea a continuat in clubul Atlantis pana dimineata. Locatia este superba pe o insula in mijlocul unui lac, cu piscina, cu un design foarte placut. S-a dansat in ploaie, s-au aruncat imbracati in pisina pentru un concurs de tequila, DJ Bidi ne-a incantat ca de obicei iar Bubu in forma maxima a condus sincron dupa sincron.

A fost o petrecere memorabila  de care imi va fi dor pentru un an de zile cand voi reveni, sper, la editia viitoare.

Multi oameni nu au luat foarte in serios faptul ca la Buzau se face un carnaval si evenimentul va fi cu adevarat traznet. Si asta pentru ca Dani Vulpe, organizatorul evenimentului, a anuntat foarte clar evenimetul si  fara sa faca tumbe si scamatorii ca lumea sa il creada. Pe Dany il cunosc de multa vreme de cand eram colegi la cursurile de salsa ale lui Michael Mousoulis. Imi amintesc o zi cand cu niste clape in mana mi-a spus ca o sa invete sa ajunga departe. Atat. Mi-am zis ca e frumos ca sa ai vise, un plan de urmat si sa ii dai si curs. Important e sa reusesti. Dupa cativa ani urma sa ne intalnim din nou, el facand acum parte din formatia ce acompania “Muzicalul Chicago”, spectacolul de mare succes ce s-a jucat pe scena Teatrului National din Bucuresti. Reusise sa isi duca visul pana la capat. Deci cand Dany o sa va anunte ceva, sa il credeti, cuvintele lui au greutate chiar daca sunt putine. Iar cei care au ratat acest eveniment, le recomand sa nu il piarda pe cel de anul urmator pentru ca 1st Carnaval Salsa Place, alaturi de carnavalurile organizate de Justin Radu in Salsa 2 si mai apoi in Salsa For You, a scris istorie in lumea salsa din Romania.

Galerie foto: Caravana, Party

 

 

Leave a reply