Salsavage by Oportunidad

Un eveniment remarcabil asa cum ne-a obisnuit Oportunidad Escuela de Salsa, care demonstreaza priceperea si dorinta lor de a promova calitatea si autenticitatea. Cei trei invitati, Malik, Yann si DaniK. nu numai ca au predat pasi de salsa, zouk si kizomba dar au si aratat prin explicatiile date, cunoasterea acestor stiluri, a istoriei adiacente si a trairii lor. M-a impresionat pedagogia lor cat si felul  in care le face placere sa isi transmita cunostintele cursantilor.

Nivelul acestui workshop au fost apreciat destul de mult si acest lucru s-a vazut in numarul mare de participanti, si mai ales prin participarea catorva instructori de la scoli renumite din Bucuresti. Kizomba este acum pe val si va aduce multe evenimente si workshopuri dupa ea. Vor fi din ce in ce mai multi care vor cunoaste acest stil si petrecerile latino vor fi colorate de acum inainte si in tonuri de kizomba si zouk nu numai de salsa si bachata. Si ar mai fi ceva de adaugat: muzica pusa la petrecere de Dani K. a fost ceva de vis, cu melodii care s-au potrivit nivelului dansatorilor prezenti dar intotdeauna mergand pana acolo  incat sa depaseasca si sa forteze aceasta limita in mod abil si de asemenea cu un playlist din care rareori am recunoscut vreo piesa.

Cu ocazia acetui workshop i-am adaugat pe Malik, Yann si Dani K. in lista personala cu profesori favoriti iar atunci cand vor reveni in Romania cu siguranta voi fi acolo. Ii recomand cu caldura.

Galeria foto: Day 1, Day 2

Leave a reply