Valentine’s Day

Indragostiti si indragostite de pe intreg mapamondul incearca sa-si gaseasca un loc, o insula plina de dragoste, unde inima le bate la unison. Daca insula Galesnjak e cam departe pentru unii, toti incercam sa gasim un loc placut in care sa ne aratam dragostea. (Galesnjak, este singura insula de pe Terra in forma de inima, situata pe coasta Adriaticii, denumita si Lover’s Island.)

In spiritul acestei zile scolile de salsa si-au propus sa petreaca aceata zi intr-o petrecere comuna. Este prima oara cand se reuseste asa ceva. Locatiile petrecerilor au fost:

  • Bucuresti – Salsa for you (3 scoli organizatorare: Salsa Factory, Salsa Galaxy, Mania Latina)
  • Cluj – Havana Club
  • Targoviste – Clubul Studentilor (Salsa Elegante)
  • Ploiesti – Brick’s
  • Satu Mare (Passion4Salsa)

In Salsa for you concursul a fost foarte amuzant si toata lumea s-a distrat, pozele fiind graitoare. Din pacate numai 4 perechi au indraznit sa participe. Nu stiu unde erau ceilalti indragostiti, cu siguranta sunt mult mai multi. Oare acei salseros sunt timizi?… Nu prea cred. A fost o atmosfera calda si vesela asa cum ar trebui sa fie de fiecare data in salsa, patronata de aceasta data de Justin in postura unui Cupidon pus pe treaba.

Ca o continuare a acestei petreceri, pe 15 febrarie petrecerea s-a lungit cu Valentine’s-ul AMANTILOR, cineva spunea ca e bine sa-i trimiti cocktailul prin ospatar ca sa te ierte ca pe 14 februarie ai stat cu cea oficiala… iar pe 16 februarie pertecerea a fost speciala, cea a DESPARTITILOR… razbunare cu dans si muzica buna pentru cei care au iubit si au fost lasati cu ochii in soare.

 

 

Leave a reply