Latin Dance Club Grand Opening

Se spune ca lucrurile pornite din pasiune duc pana departe. Si acest lucru ii face pe unii sa meaga mult mai departe decat altii, pentru ca atunci cand viseaza isi duc visul pana la capat.

Am auzit de multe ori intrebarea: “Un club nou de salsa?” cateodata pusa cu entuziasm, poate cu optimism, alteori cu scepticism dar intotdeauna se simtea o mare curiozitate un glasul celor care o rosteau.

Pe 18 februarie Latin Dance Club a pasit in galeria selecta a cluburilor de salsa din Bucuresti printr-o deschidere cu muzica live performeri fiind 24 Band. Practic a fost o dubla lansare, cea a clubului si a formatiei condusa de Paul Luculescu. Pe Paul il auzisem cantand in diferite ipostaze asa ca nu aveam de ce sa imi fac griji in privinta nivelului fomatiei, mai ales ca cei care ii sunt alaturi sunt absolventi de conservator si mari iubitori de muzica latino:

  • Paul Luculescu – Percutie
  • Vlad Vedes – Bas & Chitara
  • Lorin Ciobica – Pian/ Clapa
  • Cristi Stanciuc – Trompeta
  • Cristian Costache – Trombon
  • Ecaterina Lupsa – Vocal
  • Oliver Popa – Vocal

Din playlist s-au numarat piese renumite precum “La vida es un carnaval”, “Mi tierra”, “Yo no se maniana”, “Che Guevara”, “No me ames” precum si binecunocutul hit “Ai Se Eu Te Pego”. Emotiile s-au facut simtite in cateva randuri in vocile celor doi solisti si era normal sa se intample asa la primul lor concert. Prestatia din aceasta seara a fost foarte buna si as putea sa bag mana in foc ca-i vom vedea destul de des nu numai in Latin Dance Club ci si in alte locuri unde performanta in muzica primeaza.

Nu stiu cat de multi au venit in club, nu as putea sa apreciez pentru ca au fost multi curiosi care au venit, am aruncat o privire si au plecat, multi chiar inainte de inceperea concertului. Din nefericire din aceata categorie au fost si multi care si-au uitat bunul simt acasa si au intrat in sala de dans cu incaltarile de strada lasand pe parchet o dara de apa si nori. Oameni buni, putin respect. Au fost si multe comentarii privind designul clubului, au fost si chestii care au deranjat (bautura a fost servita in pahare de plastic) si voci care spuneau ca in locatia pentru fumat era foarte frig (momentan e singurul club de salsa care are loc de fumat). Au fost si lucruri neasteptate ca terminarea bauturii de la bar, remediata urgent de Catalin, dar pe langa toate aceste neajunsuri am vazut oameni care s-au simtit foarte bine si au dansat pana la extenuare.

Ceea ce a fost peste toate clubirile de salsa din Bucuresti a fost atentia si zambetul cu care cei de la bar m-au servit. Sper din tot sufletul sa le ramana aceasta calitate inestimabila si pe viitor.

Cat despre club, spatiu de dans este suficient de mare, calitatea parchetului pentru dans este excelenta si daca veniti in Latin Dance Club si asteptati lumini orbitoare, sclipici si fitze, nu o sa le gasiti. Spatiul e mai boem si te poti bucura de un oarecare romantism. Mi-a adus aminte cumva de petrecerile demult in care ceea ce conta cu adevarat era muzica buna si prietenii de langa tine.

Latin Dance Club a pornit din pasiune si daca e sa ne gandim la toti cei care si-au infaptuit visul, niciunul nu a realizat un lucru perfect de la inceput. Le-a asigurat doar primul pas ca isi poata lua zborul. Personal cred ca aceasta locatie nu va fi una in care se fac doar cateva petreceri salsa si apoi dispare de pe firmament, ci ca sa fiu sincer pana la capat am un feeling ca la anul pe vreme aceasta o sa isi sarbatoreasca un an de existenta.

 

Leave a reply