5th Mania Latina Anniversary

5th Mania Latina Anniversary

Cand spui Mania Latina te gandesti in primul rand la Bachata si nu pentru ca salsa ar fi cumva pe locul doi pentru ei ci pentru ca Enzo a fost primul care a predat bachata in Romania la un nivel cum noi in vremea aceea visam doar.

Adamo Vincenzo, sau mai bine zis Enzo, cum il stie toata lumea, impreuna cu Ana au reusit sa formeze mai mult decat o scoala de dans, au reusit sa formeze o familie foarte unita si foarte vesela. Foarte frumoasa a fost povestea lor. Cum s-au intalnit pe ringul de dans in Salsa 2 si avand in vedere ca Ana nu vorbea italiana iar Enzo nu intelegea romana, dincolo de “Come stai?” si “Bene” singura lor comunicare a fost prin dans. Restul e istorie s-ar putea spune…

Aniversarea a avut de toate asa cum ii sta bine unei sarbatori speciale – 5 ani de Mania Latina. In program au fost aranjate workshopuri, J&J, petrecere cu tematica “Red&Black”, karaoke si cina festiva. Cei care au ales sa mearga in timpul zilei la workshopuri, au avut ocazia sa invete sa danseze si cu Domenico, profesorul de dans al lui Enzo, alaturi de partenera sa Elisa.

Cred ca aceasta aniversare a fost cea mai haioasa la care am participat, surprizele s-au tinut lant atat din partea cursantilor cat si din partea instructorilor. S-a cantat, s-a dansat si s-a ras copios la dedicatiile facute de Dan, ale carui catrene bine mestesugite au mers la inima tuturor instructorilor. Si daca tot am amintit de Dan, nu pot sa-i spun decat ca este un nebun frumos, a carui pasiune nemarginita pentru salsa si pentru Mania Latina si-a gasit loc deasupra inimii lui intr-un tatuaj permanent cu… sigla Mania Latina.

La multi ani Mania Latina!

Leave a reply