Sambata , 22 octombrie 2011, in City Pub, B-dul Replublicii (cartier Albert), Ploiesti  va avea loc un Workshop Salsa cu Dragos Balea de la Salsa Galaxy Bucuresti. Timp de 2 ore workshop se vor invata tricks in salsa.

Pret: 20ron/pers

Contact: 0722619291

Prezentarea lui Dragos o voi cita din descrierea atasata evenimentului:

“Dragos (33 ani) a terminat Dreptul si a descoperit Salsa undeva in 2001. El s-a indragostit imediat de acest stil pentru ceea ce era dansul in pereche. O perioada mai lunga a fost globe-trotter in toate cluburile din Bucuresti. In 2002, l-a cunoscut pe Michael si foarte repede a devenit asistentul acestuia.

Dupa un an de Salsa, Dragos a deschis SalsaGalaxy Dance Company impreuna cu Raluca si Dana. El este cel care a introdus Bachata si Men’s Styling in cadrul cursurilor de la noi din tara. De-a lungul timpului, el a calatorit in diferite zone si a fost invitat sa predea in cadrul mai multor congrese din Europa, unde este cunoscut ca unul dintre cei mai buni leaderi si organizatori de excursii si evenimente Salsa. Stilul lui se bazeaza pe tehnica de leading, pe grija purtata fata de partenera in timpul dansului si pe amuzament si relaxare.

Pentru ca ii place sa vorbeasca foarte mult, acum el este si MC. In 2007, a cunoscut-o pe Alexandra, si alaturi de ea, a descoperit o alta parte a Salsei si a inceput sa schimbe mai multe lucruri in viziunea dansului in pereche. Acum focuseaza pe metoda de a lucra mai bine cu lumea si desigur la stilul de dans (intotdeauna se lucreaza la stilul de dans :P ). Acum discuta impreuna cu restul echipei pentru a introduce noi tehnici si noi elemente pentru a face Salsa din Romania sa creasca. Visul lui este sa aibe candva propriul sau club de salsa.”

 

…descrierea asta mi-a dat o idee despre un anumit subiect si am de gand sa fac niste sapaturi ca sa pot scrie un articol. Sper sa nu-mi ia prea mult timp si sa definitivez ceea ce mi-am propus.

Leave a reply