Salsa 5 Guantanamo Party

Am asteptat destul de mult timp sa vad ce schimbari aduce aceasta toamna cluburilor unde dansam. Startul l-a dat Salsa for you la inceputul lui septembrie, am scris la vremea respectiva despre acest lucru, iar Guantanamo a facut o schimbare foarte atragatoare si a facut si promisiunea ca va continua seria de concerte live.

Vineri, 7 septembrie 2011, am trecut sa pot surprinde in cateva fotografii atmosfera din club. Cu DJ Bidi la butoane, calitatea muzicii si atmosferei de dans in Salsa 5 era asigurata. Petrecerea a inceput repede si atmosfera s-a incins cat ai clipi. Lumea a fost destul de pestritza, pe de-o parte dansatori consacrati, salseros cu state vechi de plata in salsa dar si incepatori cu multa pofta de distractie si pe de alta parte oameni pentru care fenomenul salsa le era putin cunoscut. Treceau linistiti printre noi fara sa aiba vreo tresarire la ritmurile nebune de salsa si se opreau in sala mare, Guantanamo, unde registrul muzical este cu totul altul. Au fost totusi si unele presoane care, desi se vedea de la o posta ca nu sunt salsaeros, au ales sa stea in Salsa 5 si chiar au incercat cativa pasi de dans. Petrecerea a fost foarte faina, ultimii clienti plecand undeva dupa ora 5.30 am.

Cele 2 mari surprize din Guantanamo sunt doua prezente feminine care atrag privire din toate colturile clubului. Mai spre dimineata au poposit si in Salsa 5 dar din pacate se pare ca nu stiu sa danseze salsa. Oricum ┬ápe muzica din Guantanamo se descurca foarte bine. Cum arata… va las sa le urmariti in galeria foto atasata mai jos.

Leave a reply