Carnaval Salsa Summer Club

Initial, cand am aflat de acest carnaval in Salsa Summer Club, nu stiam exact cum o sa ma pot imparti intre atatea evenimente. Si eram curios. Aveam multe asteptari. Cum joi ziua a fost plina si am decis sa iau parte la deschiderea Salsa for You, vineri si sambata am fost participant la carnaval.

Lumea sosita a dansat, s-a distrat, a participat la tombola cu gandul de a castiga excursia in Grecia. Cum se face ca la un carnaval latino sa castigi o excursie in Grecia? N-am putut sa gasesc o legatura, dar, plin de umor, Justinian Radu a gasit sarea si piperul: Simplu! Pentru ca Elena din Troia era campioana la bachata, iar Ulise era innebunit dupa salsa… :)

Cele cateva peruci multicolore au reprezentat atractie pentru multi amatori de poze mai altfel.┬áMi-au lipsit totusi concursurile de dans, de baut bere sau de orice altceva si ┬ácostumele de carnaval. Sombria y Timba Light a concertat ca in fiecare vineri fara sa aiba vreun program special pentru carnaval iar sambata participarea a fost destul de sumara. Cu toate acestea, vineri am dansat un zouk si un merengue cum n-am mai dansat de o buna bucata de vreme…

Un moment impresionat a fost cel al reintalnirii cu Stefania, castigatoarea carnavalului din Salsa for You. Desi s-a crezut ca a parasit comunitatea salsa, e doar o aparenta, fiind prezenta in mai multe dati la terasa. Am reusit sa ii smulg promisiunea ca ne va povesti cum a fost aventura din Rio de Janeiro intr-un articol viitor, imediat ce va reintra in posesia fotografiilor facute acolo…

Duminica la ora 18.00 a fost extragerea castigatorului. Surprinzator, terasa era aproape pustie. Cei de la firma organizatorare impreuna cu Octav au ales din urna biletul castigator:  Bulancea Alexandra. Cum ea nu a putut sa vina si avand doar 15 ani, la terasa a venit mama acesteia pentru a discuta detaliile legate de premiu. Oferta este deschisa: i se vor pune la dispozitie mai multe oferte din care isi va alege una. Felicitari.

 

Leave a reply