Zumba Loca cu Pedro Camacho

Nebunia zumba a inceput prin 1990 cand Alberto “Beto” Perez in Colombia a creat un program de fitness inspirat din dansurile latino. Zumba imbina miscari de dans ce pot fi invatate foarte rapid si foloseste dansuri latino pentru un antrenament plin de buna dispozitie. Ritmurile  antrenante si miscarile dinamice si pline de amuzament te conduc intr-o lume a dansului care te hipnotizeaza si care te ajuta sa arzi multe calorii obtinand o conditie fizica de invidiat.

Salsa Loca, mari amatori de zumba, a organizat vineri, 12 august 2011, un workshop de zumba, avandul ca invitat pe Pedro Camacho din Republica Dominicana. I-au raspuns invitatiei multi fani ai genului, Salsa Guantanamo fiind aproape neincapatoare pentru toti cei prezenti. Trebuie remarcat ca 90% din cei prezenti erau de sex feminin si nu din cauza faptului ca zumba nu ar fi propice si pentru persoanele de sex masculin ci pentru ca acestea aleg  ceva mai dur, cum ar fi o salsa de forta, atunci cand vine vorba de fitness.

Workshopul s-a mulat perfect pe dorintele celor de fata, participantii fiind entuziasmati, Pedro afirmand ca e posibil sa se mai intoarca in Romania. Il mai asteptam si data viitoare cu bratele deshise.

 

One Response to “Zumba Loca cu Pedro Camacho”

  1. ola ola says:

    Ai observat foarte multe lucruri interesante in articol! ps Fain web site .

Leave a reply