Oportunidad Salsa Camp

Dupa un an sustinut de munca oricine are dreptul la relaxare, iar daca se intampla sa fie la poalele muntilor Ciucas e cu atat mai bine. Salsa Camp by Opotunidad si-a ales un loc linisit in zona Maneciu-Cheia, la pensiunea “La Padure”, un loc minunat din toate punctele de vedere, pe care cei de la Oportunidad o recomanda cu caldura. Numarul participantilor a variat intre 7 si 25, in functie de ziua saptamanii. Practic s-a dorit o anumita intimitate, care sa permita un program adecvat – de la trasee montane pana la nopti de salsa si jocuri de cabana.

A fost un mix bine ponderat, trasee pe timp de zi, cursuri de salsa, workshopuri de styling in fata gratarului si dansuri in poenita. Practic nu a lipsit nici un ingredient, sosul de salsa fiind perfect. Cursurile de salsa s-au tinut in fiecare zi si au reusit sa corupa si gazdele pensiunii, fiind si ei atrsasi de ritmurile latino. Felix Crainicu impreuna cu Suzana Deac au venit cu lectia invatata, respectiv coregrafia de la rueda si au lucrat-o cu toata echipa Oportunidad. Cu siguranta Bubu ar fi fost mandru vazandu-i in mijloc de munte repetand rueda pentru recordul mondial. Serile au fost acompaniate de cantari la chitara, Adi Rusandra facand furori cu recitalurile sale.

Pentru cei care iubesc caii si isi doresc cateva momente de calarie, in zona  exista aceasta posibilitate.

Langa munte, atmosfera zen de dimineata a fost asigurata de susurul Teleajenului care trece prin fata cabanei si de latratul prietenesc al celor trei caini adorabili de la cabana – Tesa, Alma si Scandal la care s-a adaugat Papusa, cainele Suzanei. E o mare bucurie sa te trezesti in acest fel in aerul de munte. Cu siguranta, cei care au participat la aceasta tabara vor dori sa se intorca candva in acest loc.

 

One Response to “Oportunidad Salsa Camp”

  1. Spirache says:

    Ce rau imi pare ca n am putut fi prezent…pffff….

Leave a reply