Salsa Magia este un site creat din pasiunea pentru fotografie dar mai ales pentru Salsa. Din dorinta de a oferi celor interesati o imagine cat mai completa despre aceasta minunata lume a dansului dar mai ales a ritmurilor latino-americane.

De-a lungul celor cateva luni, de cand Salsa Magia a inceput sa functioneze m-am bucurat de suportul si sustinerea multor oameni care au vazut in Salsa Magia o oportunitate de promovare si mediatizare a aceste comunitati.

Din pacate, asa cum se intampla de obicei nu toata lumea reuseste sa imi impartaseasca viziunea destre acest proiect si cateodata ajungi sa te lovesti de un zid atunci cand incerci sa faci ceva. Asa cum se intampla de obicei, Salsa Magia a fost prezenta si la workshop-ul de zumba organizat vineri 12 august 2011 in clubul Salsa5 Guantanamo de catre Salsa Loca.

Desi evenimentul era public si se adresa tuturor iubitorilor de zumba, dar avand in vedere ca la aceast eveniment mai erau cativa fotografi, o parte amatori iar o parte profesionisti am cerut dreptul de a face poze la eveniment raspunsul fiind unul pozitiv. Am platit biletul de intrare si am intrat. Evenimentul a fost unul reusit si m-am bucurat ca am putut ajunge pentru a face cunoscut acest eveniment. Din pacate, spre sfarsitul serii am afalat de la domnul Cristian Pietricica ca trebuie sa ofer spre folosinta catre Salsa Loca toate pozele facute la eveniment. Am specificat ca pozele vor fi facute publice pe site-ul Salsa Magia, putand fi luate cu copyright-un salsamagia.ro. Se pare ca acest lucru l-a cam infuriate pe domnul Pietricica care a tinut sa-mi mentioneze ca din cauza refuzului meu de a da fotografiile va fi nevoit sa-mi restrictioneze accesul la toate evenimentele viitoare organizare de Salsa Loca. Este trist ca se intampla asa intr-o comunitate pe care ne-o dorim cat mai numeroasa si unita.

Din cauza acestei intamplari neplacute tin sa clarific cateva lucruri care tin de fotografiile facute si postate pe site-ul www.salsamagia.ro. Acest demers este unul pro bono iar site-ul este unul care are la baza doar aceasta pasiune pentru ritmurile latino. Pentru promovarea evenimentelor pe site nu se percepe taxa, dealtfel nici pentru fotografiile facute si postate. Pentru cei care doresc fotografiile in forma lor bruta, aceasta nu se face decat pe baza unui contract si bineinteles contra cost. Dealtfel exista deja 2 evenimente la care asa s-au petrecut lucrurile.

Sper totusi ca evenimentele de acest gen la care ma confront cu situatii neplacute sa scada si lumea salsa sa reuseasca sa vada in acest demers numit Salsa Magia un beneficiu adus acestei comunitati. Pana atunci nu-mi ramane decat sa le multumesc celor care ma sprijina si ma sustin.

 

 

2 Responses to “Interdictie pentru Salsa Magia!!!!!”

  1. ola ola says:

    Foarte interesanta abordarea topicului, Super scris .

  2. oana loca says:

    OVI NOI TE IUBIM SI CAND SPUN NOI MA REFER LA CEI CARE STIU CATA MUNCA SI CATA PASIUNE ACORZI ACESTUI FENOMEN NUMIT SALSA . MULTUMESC IN NUMELE TUTUROR CELOR PE CARE I-AI FACUT FERICITI CU MINUNATELE TALE FOTOGRAFII . CA UNII NU INTELEG CE FACI TU NU AR TREBUI SA TE AFECTEZE . MI SE PARE O MARE PIERDERE DE TIMP, ENERGIE SI TALENT SA MENTIONEZI IN ASA UN ARTICOL OAMENI CARE NU INTELEG CE INSEAMNA O PROMOVARE MOCA . COMUNITATEA NOASTRA DE SALSA NU ESTE UNITA SI, DESI MI-AS DORI DIN TOT SUFLETUL , NU VA FI NICIODATA . SPER DOAR CA ASTA SA NU DUCA LA PIERDEREA ACESTUI FRUMOS FENOMEN IN ROMANIA .

Leave a reply