Good bye Andreea – Solo Baila

Fiecare, in viata, are un drum pe care il urmeaza dupa cum simte mai bine. Dupa ani de munca, de repetitii, de reprezentatii si petreceri salsa, drumul Andreei o conduce departe de Romania, tocmai in Dubai. Cu siguranta in inima ei s-a dat o batalie atunci cand a fost nevoita sa aleaga acest drum, intre dans si un vis mai vechi, acela de a zbura. Din copilarie si-a dorit sa zboare, sa fie stewardesa si chiar la un moment dat si-a dorit, stiind ca se poate contra unei sume nu tocmai mica, sa zboare pe un F16. Daca F16 il trecemla categoria dorinte, deocamdata, acela de a fi stewardesa s-a indeplinit. Din 3000 de concurente au fost alese in prima faza 300, si apoi s-a numarat printre cele 14 stewardese cu care va veti intalni daca veti zbura cu Emirates Airlines.

Nu a renuntat la salsa. Nici prin gand. Conexiunea cu scoala de salsa din Dubai fiind aproape facuta, va dansa si va performa acolo si peste tot pe unde va zbura. Paris este urmatoare locatie luata in vizor unde isi va trimite cartea de vizita si cu siguranta vom auzi vesti si de acolo cu cate o demonstratie de salsa. Periplul ei prin lume va dura un an de zile, dupa care cu banii stransi, Andreea si Adrian vor lua lectii particulare de la marii dansatori internationali, deci vor fi investiti tot in salsa.

Ne-am luat cu greu “la revedere” de la Andreea, cu tristete, asa cum si ei i-a fost greu, printre lacrimi spunandu-ne ca se va intoarce. Tricoul primit de la noi, cu semnaturile noastre ii va aduce aminte de noi iar noi o vom pastra in inima. Te asteptam.

 

Leave a reply