Simona’s PA PA Party

Despartirile sunt intotdeauna triste  dar in cazul de fata ar trebui sa ne bucuram pentru ca aceasta despartire inseamna de fapt drumul Simonei catre fericire. Plecarea Simonei face parte din a-si urma drumul in viata, a alege o cale. Si noi ar trebui sa ne straduim mai mult ca sa dintre noi, sa iasa in fata cineva care sa atinga aceleasi culmi pe care le-a atins Simona. Luati acest punct ca si start intr-un challenge in care sa fim mai buni. Simona ne-a schimbat tuturor vietile  si cu siguranta nu se va opri din ascensiune.

Duminica, 17 iulie 2011, dupa practice-ul celor de la Salsa Factory, va avea loc o petrecere intre elevii si prietenii Salsa Factory, petrecere organizata cu ocazia plecarii Simonei in Puerto Rico. Pot participa si persoane de la alte scoli de dans.

Locatie: Salsa Factory Dance Studio

Ora: 8pm -11pm

Drum bun , Simona.

 

Petrecerea de azi a fost emotionanta pentru toata lumea, am simtit tristete dar si fericire in sufletele tuturor. Simona s-a tinut tare si de aceasta data, nu a vrut sa verse nici o lacrima. A primit cadouri, flori si un poster semnat Salsa Factory, care o sa-i aminteasca cat de mult o iubim. Un drum se termina, dar altul incepe undeva la vreo 10000 de km distanta. Si incepe frumos. Dupa participarea la campionatul mondial din Puerto Rico care va incepe peste 3 saptamani, Simona a anuntat ca va deschide o scoala de dans. Daca se va numi tot Salsa Factory sau nu conteaza mai putin. Ceea ce conteaza este faptul ca nivelul la care au ajuns Simona si Vali, a facut posibil ca Salsa Factory sa fie prima scoala romaneasca care isi deschide scoala de dans in afara tarii. Suntem alaturi de voi.

[A doua parte din pozele de la party vor fi adaugate, din motive obiective, dupa campionatul din Puerto Rico.] Click aici pentru partea a doua a galeriei foto.

 

One Response to “Simona’s PA PA Party”

  1. Laura Lali says:

    Buna…pozele cand le vei posta? te pupa toata echipa Salsa Factory :)

Leave a reply