Review party JCC

M-am indreptat catre JCC cu mari sperante, auzisem numai lucruri bune despre el. M-au intampinat feţe zambitoare atat la intrare cat si la bar. Sala era mai mult decat incapatoare, acompaniata de 6 aparate de aer conditionat si parchetul s-a dovedit a fi deosebit de prietenos cu pantofii nostri de dans. Cum la bar nu aveau cafea, puteai sa sorbi licoarea minune de la cafeaneaua de la subsol. Am savurat cafeaua tare cu o aroma deosebita si ca multi altii, am dus-o cu mine in sala de dans.

La invitatia lui Paul Luculescu au raspuns multe scoli de dans, nu le voi enumera aici pentru a nu sari vreuna. Showul de percutie a fost la inaltime asa cum ma asteptam si dansatorii au pasit pe ritmul muzicii pana cand broboane mari de sudoare au aparut pe fetele lor. Am avut placerea sa remarc participarea si a catorva membri ai comunitatii evreiesti chiar daca nu erau foarte familiari cu pasii de dans. Pentru noi nu a contat acest lucru si i-am luat la dans si in final toata lumea s-a distrat bine. Pe la ora 3.30am petrecerea s-a terminat, cei de la JCC anuntandu-ne ca ne mai asteapta si in viitor la alte petreceri de salsa.

O parte din petrecareti a considerat ca noaptea nu s-a terminat si petrecerea trebuie continuata in Salsa SummerClub (galerie foto)… si ne-a prins soarele dansand.

 

Leave a reply