NOCHE ESPANOLA

De la inceputul verii Salsa SummerClub s-a facut remarcata prin diferite evenimente, de la concerte live pana la degustari pentru gurmanzi cu mititei si  barbeq, bataie cu apa etc.

Astazi,23 iulie2011,  suntem invitati, de la ora 20.30, intr-o atmosfera spaniola sa degustam o paella si sa ne racorim cu un pahar de sangria, la un pret de 10 lei. Se pare ca va fi o demonstratie culinara in forta, cativa bucatari fiind pregatiti sa ne arate talentul lor in bucataria spaniola.

Pofta buna!

 

Review party

Seara se anunta promitatoare, oamenii dornici de petrecere au inceput sa apara unul cate unul. Mi-am programat sa ajung printre primii ca sa pot sa am intaietate la degustarea specialitatii din aceasta seara, paella. Am constat cu placere ca a este deosebit de buna, o paella la fel de buna am mancat doar cu ocazia Carnavalului Latino, paella oferita de Justinian Radu. Cine a ratat ofera de paella din aceasta seara sigur are de ce sa regrete.

Ploaia si-a facut aparitia timid si m-a facut sa ma gandesc la celebra scena “Dancing in the rain” cu Gene Kelly. Au fost multi cei care i-au luat exemplu si s-au bucurat de muzica si ploaie. Dar nu pentru mult timp. Nici nu trecuse miezul noptii cand stropi mari de ploaie au alungat dansatorii rand pe rand, dar nu acasa, ci majoritatea s-au orientat catre Guantanamo Club pentru a continua petrecerea salsa.

In Guantanamo petrecerea era in toi cu ritmuri tinute in frau cu multa maiestrie de DJ Bidi si animatia fiind asiguarat de Salsa Loca.

Que viva la Salsa!!!

Leave a reply