Fire and Ice Salsa Party

Iata un eveniment care m-a facut sa exclam pentru a doua oara: “Iata ca se poate!!!!”. Este un eveniment care a fost planificat si pus in practica cu un profesionalism ca la carte si este primul eveniment de salsa care isi face spot radio care apare in acelasi timp si pe Youtube. Lasand la o parte Carnavalul Latino din Salsa for you, care este un eveniment de anvergura, o asemenea abordare plina de profesionalism am mai vazut doar la Roxana Sabau din Arad care isi pregateste evenimentele jos palaria de la flyere pana la conferinte de presa.

Felicitari celor de la Salsa Brillante, Club District si DJ Panda. Mi-ar fi placut sa fiu alaturi de voi, dar distanta ma impiedica sa imi realizez acest vis frumos.

Red and Ice Salsa party este ultima petrecere din acest sezon semnata DJ Panda si a pregatit o multime de concursuri, muzica buna si o gramada de surprize. O tequila va fi din partea casei, iar daca va incalziti prea tare exista si un cadou racoros.

Dress code: red & blue (fire & ice inspired)

Iata cateva din concursurile pregatite de organizatori:

  • Follow the leader
  • Dance Battle FIRE vs ICE
  • Guess the rhythm
  • Hottest flame & coolest ice
  • + cateva care vor fi ¬†surpriza! :)

Vor rasuna ritmuri de salsa, merengue, bachata, reggaeton, pop pentru toti, indiferent de nivelul de  experienta in dans. Interesant este ca organizatorii au gandit si o multime de concursuri pana la eveniment prin care se pot castiga: intrare libera, bauturi din partea casei si premiul suprem: o savarina! :)

Sponsori Principali: District 1 si Salsa Brillante

Intrare: 10 lei (include un shot de tequila)

Data: 9 iulie 2011, ora 22.00

Locatie: Club District, Piata unirii, nr. 23, Cluj Napoca

 

 

Leave a reply