Conform unei stiri aparute saptamana trecuta, Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului va construi pe amplasamentul patinoarului Flamaropol din apropierea Stadionului Naţional, în parteneriat cu autorităţile Sectorului 2, o sală polivalentă cu 16.000 de locuri. Declaratia ii apartine  ministrul de resort, Elena Udrea. Acest amplasament  a fost ales pentru  o serie de facilităţi, printre care locuri de parcare.

In conditiile in care aceasta stire va deveni realitate, pe langa toti sportivii care vor avea de pierdut, Salsa Summerclub va disparea, cel putin din locatia pe care o cunoastem noi astazi.

:(

One Response to “Salsa SummerClub – pericol de demolare”

  1. Moni Jiménez says:

    Iata si una dintre stirile de ‘senzatie’ pe care n-as fi vrut sa o citesc, si sper ca nu se va concretiza in realitate. Inca o bila neagra pentru doamna Udrea, printre multe altele. Ca toate proiectele mai mult sau mai putin ‘minunate’ in tara asta si asta se dovedeste a fi o prostie, chiar si in prealabil discutand. Vom trai si vom vedea. S-au terminat problemele in Romania?!… si avem fonduri pentru proiecte noi… HILARIOUS.

Leave a reply