Malibu Heat Party

De la o vreme incoace petrecerile se tin lant, fiecare scoala incercand sa isi faca un anumit obicei pe care il doresc transformat intr-un fel de traditie. Malibu Heat este locul preferat de cei de la Salsa Galaxy, iar vinerea este ziua lor sfanta pentru acest lucru. Astazi petrecerea este axata in jurul concursului de Jack & Jill, fiind condimentata cu inca doua ingrediente… Summer Breeze si “man down”… Oricine este invitat sa participe la acest concurs, mai putin cei care sunt instructori.

Muzica va fi asigurata, atat pentru concurs cat si pentru restul petrecerii, de catre DJ LiviuX iar juriul va fi compus din instructori Salsa Galaxy. Castigatorilor locurilor I , II si III le sunt rezervate premii constand in in private-uri cu orice instructor/pereche de instructori din cadrul SalsaGalaxy Dance Company, vouchere de reducere abonament, tricouri SalsaGalaxy, reducere la achizitionarea de pantofi din cadrul Dancewear.ro.

Intrare: 10 lei

Malibu Club
32 Mihai Bravu
Bucharest, Romania

 

Review:

Primul lucru pe care l-am remarcat cand anm ajuns, si m-a surprins intr-un mod placut, a fost ca inauntru era mai racoare decat afara. Recunosc ca mi-a placut si felul in care a fost facut designul acestui club, incercand sa surprinda o atmosfera calda si  sa obtina si  o tenta un pic retro. Pe langa cei de la Salsa Galaxy au venit si cativa de la alte scoli de dans si bine au facut pentru ca era un eveniment ce se adresa tututuror, fiind deschis tuturor scolilor de dans si nu numai.

Dupa anuntarea deschiderii concursului de Jack&Jill s-au anuntat destul concurenti … dar mult mai multe fete, asa ca a fost o mica campanie de racolare a unor baieti ca sa poata incepe competitia. Ca sa fie cat mai palpitant s-a dansat pe muzica de Michael Jackson, hiphop si alte stiluri alaturi de, cum era de asteptat, salsa si bachata. Castigatorii concursului au fost:

  • Locul III – Cristi si Ana
  • Locul II – Eliza si Mircea
  • Locul I – Mihaela si Mircea

Pe langa premiile anuntate, s-a mai oferit bautura la bar din partea casei si  a fost anuntat ca lectiile private castigate il vor exclude pe Dragos dintre profesorii de dans care vor putea fi alesi. De ce? Nu stiu, bucataria interna, astea au fost regulile, nu stiu daca a fost adaugata ad-hoc in momentul in care cineva a zis ca doreste o lectie de zouk cu Dragos :) … Important e ca toti s-au distrat si a fost o seara reusita.

 

Leave a reply