Salsa Workshop – Black Ball Braila

Pe malul Dunarii, intr-o ambianta placuta si organizat cu profesionalism de clubul Black Ball si cu sustinerea Salsa Mania, workshopul avea toate premizele pentru a fi un eveniment deosebit pentru toti salseros. Participantii din Braila cat si din Galati au avut parte de o prezentare detaliata a conceptelor de percutie si muzicalitate in salsa, expunere pusa in scena cu mult tact si rabdare de Paul Luculescu. Explicatiile au fost urmate imediat de punerea in practica a celor invatate. Clave, timp in salsa, abordarea ritmului si explicarea instrumentelor din salsa, au fost cateva dintre punctele prezentate in cadrul acestui workshop.

Cum multi dintre cei prezenti se afla abia la inceput in salsa, cantitatea de informatii primita a fost abundenta si un pic mai greu de asimilat. Prin urmare Paul i-a asigurat ca vor primi pe mail toate informatiile prezentate pentru a putea intelege cat mai mult si chiar va raspunde la intrebarile trimise. Am vazut o bucurie sincera si un interes considerabil pe fata multor salseros, discutiile cu Paul continuind si dupa terminarea workshopului.

Trecerea de la workshop la petrecerea de dupa, s-a facut bineinteles cu muzica salsa bine aleasa si acompaniata de o improvizatie de percutie sustinuta de Paul Luculescu. Dupa show a preluat postul de DJ si lasand la o parte muzica comerciala, ne-a oferit o calatorie muzicala prin cele mai deosebite ritmuri de salsa facand o seara de neuitat.

 

One Response to “Salsa Workshop – Black Ball Braila”

  1. Mihai says:

    Un eveniment reusit, o lectie binevenita pentru a lega muzica de pasii de dans. Felicitari, va mai asteptam!

Leave a reply