Jun
11

African Party

African Party

Cei din lumea salsa s-au obisnuit sa participe si sa sustina o gramada de petreceri. Petreceri de salsa, tematice, showuri la nunti, petreceri hawaiene, petreceri africane si lista cred ca ar putea continua.

Am avut placerea sa fiu invitat Arfican Party, petrecere organizata de “The Brick – beyond lounge and cuisine”, cu ajutorul lui Paul Luculescu. De Paul cu siguranta ati mai auzit cel putin cu ocazia workshopului de muzicalitate si percutie in salsa sau a spectacolelor de percutie pe care le-a sustinut.

The Brick este un loc magic pe care speram sa il intalnesc intr-o zi. Asezat undeva in inima Paradisului Verde din Corbeanca, este un loc construit cu un rafinament desavarsit, design incantator si oameni care stiu sa te faca sa te simti bine si cu siguranta sa revii. O atentie la detalii cum rar am intalnit, totul fiind calculat si asezat in cele mai mici detalii. Gustul preparatelor culinare servite la aceasta petrecere, cat si meniul deosebit oferit, face ca bucataria acestui club sa fie concurenta cu cele mai sofisticate restaurante de nivel international.

Petrecerea a rasunat de ritmuri africane, dansuri tribale si acrobatii cu foc tinute sub control de Andrei Iliescu. Nu au lipsit momentele interactive de percutie, la care cei prezenti au fost foarte receptivi si au incercat sa tina ritmul la peste 15 tobe aduse special pentru public. Desi afara a plouat, spectacolul truperi africane a fost apreciat si atmosfera a fost foarte placuta.

Pentru cei care doresc organizarea unor astfel de petreceri, puteti lua legatura cu Paul Luculescu prin intermediul siteului www.paulluculescu.ro.

 

Leave a reply